Nederlands English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Home > Geschiedenis > Religie

Religie
50% Van de Nederlanders behoorde in 2015  tot een kerkelijke gezindte of levensbeschouwelijke groepering. Slechts 1 op de 6  Nederlanders bezoekt regelmatig een kerkdienst. Van alle gezindten zijn gereformeerden de trouwste kerkgangers. Iets minder dan 1/4 van de Nederlandse kerkgangers is katholiek, 16% protestants: gereformeerd, Nederlands hervormd of  PKN.  Van de Nederlanders  is 5% moslim en 6% zegt  tot een andere kerkelijke gezindte of levensbeschouwelijke stroming te horen, zoals  het jodendom, hindoeïsme of boeddhisme. Aldus het CBS.
Aantal:
Sorteren:
De Bijbel als mythe
De Bijbel als mythe Wim Diemel zet in dit verhelderende boek uiteen hoe de Bijbel en zijn geschiedenis in elkaar steekt. Hij neemt de lezer mee in de geschiedenis en naar het ontstaan van de Bijbel. Door God gedicteerd? En...
€ 17,37
Verlanglijst
Vergelijk
De bijbel voor ongelovigen
De bijbel voor ongelovigen (Genesis) De bijbel bevat de allermooiste verhalen uit de wereldliteratuur. Guus Kluijer vertelt ze na voor ongelovigen. Te beginnen met het eerste boek, Genesis.
€ 12,85
Verlanglijst
Vergelijk
Terug naar de moskee
Terug naar de moskee Terug naar de moskee is een literaire fictie geschreven door Dok Kunneman. Het boek verteld het spannende verhaal van een 16-jarige jongen die moslim is.
€ 16,20
Verlanglijst
Vergelijk