Nederlands English
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!

Over ons

De webshop

 
Nederlandsalstweedetaal.nl / Dutchipresume.com is de webshop waar u lesmateriaal vindt voor Inburgering, voor NT2 voor alle leeftijdsgroepen, voor Nt1 en Nederlands op de werkvloer en boeken over taaldidactiek en handleidingen voor taaltrainers, docenten en taalvrijwilligers. Ook vindt u hier boeken Over Nederland, over de Nederlandse historie, het bestuur, de politiek, geografie, kunst, toerisme en over interculturele communicatie. Wekelijks voegen we nieuwe titels toe aan de webshop
Mist u een titel? Laat het ons weten en we voegen het zo snel mogelijk toe aan het assortiment. 
Vier webshops in een website. Ieder met een eigen homepage.
 

Hoe werkt het?
Zoek uw product door middel van de menu's. En aan de linkerzijde vindt u een handig navigatiehulpmiddel waarmee u de zoekresultaten kunt verfijnen. De meeste boeken zijn ingedeeld in Startniveau, Steuntaal en Opleidingsniveau.
Weet u al precies welke titel u nodig hebt? Dan vindt u bovenin het grijze zoekveld waar u de titel of isbn kunt invullen. Heeft u vragen, opmerkingen of tips, mail dan naar
info@dutchipresume.com.

Even voorstellen

Ite Op den Orth (verkoop en advies) is ruim dertig jaar werkzaam als taaltrainer Italiaans, haar tweede moedertaal. Eind negentiger jaren rolde ze in het onderwijs Nederlands aan expats omdat haar toenmalige opdrachtgever een taaltrainer zocht die de beginselen van het Nederlands kon onderwijzen vanuit de steuntalen Frans, Engels, Duits en Italiaans.  Enthousiast geworden voor NVT volgde Ite in 2003 de opleiding voor zij-instromers NT2 bij In'to Languages in Nijmegen en in 2012 een specialisatiecursus Nederlands op de werkvloer bij ITTA in Amsterdam.
Tussen 2006 en 2007 beheerde Ite de webshop  Nederlandsalstweedetaal.nl die toen nog in Leersum gevestigd was.
Van 2007 tot 2012 was ze eindredacteur van het 
cursusmateriaal voor NT2 en Inburgering dat Uitgeverij VanDorp Educatief uitgaf en daarnaast was ze verantwoordelijk voor de webmarketing van de webshop en schreef de tweewekelijkse nieuwsbrief.
Tussen 2013 en medio 2014 was Ite werkzaam als verkoopmedewerker bij uitgeverij Christofoor in Zeist.
En sinds maart 2016 is ze beheerder van webshop Dutchipresume / Nederlandsalstweedetaal.nl. Mede door haar ervaring als NT2-taaltrainer en eindredacteur van taalcursussen is Ite goed op de hoogte van de huidige taaldidactiek.  Taaltrainers, taalvrijwilligers, docenten die zoeken naar passend lesmateriaal voor een bepaalde doelgroep of voor bepaalde opleiding of cursus kunnen bij Ite terecht voor een advies dat dankzij haar ervaring vakkundig en onafhankelijjk is. 


Nederlandsalstweedetaal.nl  / Dutchipresume.com is sinds maart 2018 onderdeel van 
denederlandsetaalwinkel.nl 
Schiekade 830
3032 AL ROTTERDAM
telefoon: 010-7986018

KvK nr: 71032304
BTW nr: NL 858.553.661.B01